Az intelligens magas hatásfokkal rendelkező SKINOVAGE Skin Care System olyan bőrápoló család, mely személyre szabott megoldást nyújthat minden bőrtípus napi ápolásához. 25 éves kutatás eredményeként az EpigenTech Power Peptid, mely pozitívan befolyásolja a bőr regenerációs mechanizmusát.

Sejt megújulás - a sejtek regenerációs képességének védelme, külső stressz hatások esetén is - lebontó, méregtelenítő folyamatok elősegítése - kiegyensúlyozza a természetes, bőrtípusfüggő bőrhibákat, és egyedülállóan aktiválja a bőr saját mechanizmusát - tökéletesen kielégíti bőröd egyedi igényeit

A hatékony letisztítás segít, hogy megszabadítsd arcbőrödet a vízben és olajban oldódó szennyeződésektől, s ezáltal a különböző krémek és szérumok a maximális hatásukat fejthessék ki. Ugyanakkor fontos, hogy ez a lépés amellett, hogy hatékony, egyben gyengéd és ápoló is legyen.

A BABOR mindezek alapján alkotta meg a tökéletes letisztítás filozófiáját, amely a CLEANSING termékcsaládban ölt testet. Fedezd fel a széles termékkínálatot, s állítsd össze Te is a bőröd számára legideálisabb letisztítási és előkészítési folyamatot!

A LETISZTÍTÁS MŰVÉSZETE

A gyönyörű bőr a tökéletes letisztítással kezdődik, ezért ez a lépés a napi szépségápolási rutin elengedhetetlen része!

Babor arc -nyak dekoltázs masszázs

Bővebben

Babor szemkörnyék kezelés

Bővebben

Hidratáló kezelés

Bővebben

Tápláló kezelés

Bővebben

Vitaliziáló kezelés

Bővebben

Kombinált bőr kezelés

Bővebben

Tisztító kezelés

Bővebben