Mikrodermabrázió

A bőr az emberi test legnagyobb élő organizmusa. Az öregedés, a károsító környezeti hatások, továbbá az egyéni jellemzők negatív hatást gyakorolnak bőrünkre.
A manapság létező leghatékonyabb eljárás az említett negatív hatások ellen kombinálja a gépek által elérhető, magas színvonalú technikai megoldásokat, a kozmetikai ipar legújabb kutatásaival.

A mikrodermabrázió sikeresen alkalmazható:
– ráncosodás,  bőrsorvadás,  elszarusodási zavarok,  pigment foltok,  öregedési foltok, akne betegség, bármilyen eredetű és típusú heg,  fénykárosodás,  stria, cellulit

A REVIDERM erejét a páratlan mikrodermabráziós rendszernek köszönheti, amely a kozmetika legégetőbb problémáira ad valóban hatékony megoldást.
A felső hámréteg eltávolítása az alapi sejtréteg osztódását, megújulását eredményezi.

A REVIDERM SkinPeeler készülékkel koridon kristályok áramló sugarával kíméletesen eltávolítjuk a felső hámréteget, ami az alapi sejtréteg fokozott osztódását, megújulását eredményezi. Ezek a hámsejtek több élő sejtréteget képeznek, és lépésről lépésre pótolják a károsodott területeket.

Kezelés ára/ideje: 2.500 Ft/15 perc

Rádiófrekvenciás kezelés

A MEZOFORTE® Duo a tű nélküli mezoterápiás módszert alkalmazó mezoforézis® és rádiófrekvenciás kezelést kínálja.

Az elektroporáció elvén működő készülék által kibocsátott speciális elektromágneses hullámok az igen vékony és finom mezoterápiás tű által a bőr szarurétegén (barrier) szúrt csatornákhoz hasonló, ám szabad szemmel nem látható, de valós nyílásokat hoznak létre a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé. Ezeken keresztül a bőrre felvitt bármely hatóanyag egyedülállóan hatékony módon szívódik fel.

A rádiófrekvencia használatával az energia egyenletes területen melegíti az irhát és a bőralját, miközben a bőrfelület kevésbé melegszik fel. A természetes szöveti ellenállásnál keletkezett hőt az áramlás belsejében egy elektromos erőtér biztosítja. A keletkezett hő fokozza a sejt belsejében az oxigén szétterülését és hosszútávon elősegíti a fibroblas tok működését. A hő következtében a rugalmas és kollagén rostoknál un. „shrinking” hatás jelentkezik, mely jól látható feszesedést eredményez.

Kezelés ára/ideje:

Komplex kezelés ( rádiófrekvencia, tű nélküli mezoterápia, iontoforézis) :
18500.-/90 perc
Rádiófrekvenciás kezelés önmagában: 9500.-/60 perc
Tű nélküli mezoterápiás kezelés önmagában: 9500.-/60 perc

Ultrahang

Ultrahang segítségével a hatóanyagok mélyebb rétegekbe jutnak.
A BABOR világhíres ampullák felszívódását mindig ultrahang segítségével viszem fel a bőrre.

A kozmetikában az ultrahang élettevékenységet javító hatását használjuk ki. Az ultrahangot előállító berendezés kezelőfejében lévő membrán segítségével létrejövő mechanikai hullám erősségét és intenzitását szabályozva különféle kedvező (esztétikai) hatások érhetők el.

Amikor a kezelőfej érintkezik a bőrrel, az ultrahang elnyelődik és a bőr szöveteivel rezonál. A sejt-szintű masszázs elősegíti a sejtanyagcserét, hiszen megnő a sejthártya áteresztő képessége, és ez segíti a hatóanyag bejutását.

A kezelés javítja a sejtek élettevékenységét, élénkül a nyirokkeringés, ezáltal a salakanyagok hamarabb távoznak. A kezelés hatásos és kellemes, valódi kényeztetés.

Kezelés ára/ideje: 1500.-/10 perc

VIO

Az egyik legrébben használt kozmetikai gép. Kiváló fertőtlenítő hatása miatt ideális a kozmetikai kezelések tisztító fázisa után.

A vio kezelés hatására az erek kitágulnak a bőr lokális vérellátása javul. A sejtek tápanyagellátása fokozódik és az építő, regeneráló folyamatok kerülnek előtérbe. A keletkező ózon kiválóan alkalmazható a kezelés utáni fertőtlenítésre, összehúzásra, vagy a faggyúmirigyek túlműködésének beszabályozására. Enyhe szárító hatása miatt látványosan javítja az olajos Szeborreás bőr állapotát.

Kezelés ára/ideje: 1.500 Ft/10 perc

Parafinos kézápolás

A paraffin kezelés az ápoló anyagok, gyógykrémek bejuttatását segíti elő, mivel a meleg hatására a pórusok kitágulnak és ezáltal jobb lesz a felszívódás, fokozódik a vérkeringés, ezáltal erősíti a kötőszöveteket, elősegíti a bőr belülről való épülését.

Ápoló és hidratáló hatása mellett megelőzi a kéz öregedésének áruló jeleit.

A paraffinos kezelés mély hidratáló kezelés, amely nem csak a bőrre van jó hatással, hanem a körmöket is átpuhítja, ezáltal a köröm felülete ápolttá, bársonyossá válik.

A kezelés hatására a száraz, durva és repedezett bőr puha, bársonyos, rugalmas lesz.

Kezelés ára/ideje: 2.500 Ft/ 30 perc

Bioptronlámpás fénykezelés

Nagyon hasznos segítség lehet a Bioptron lámpa a sejtaktivitásban, regeneráló folyamatok beindításában és a reumatikus problémákhoz is nagy segítséget tud nyújtani.
Ösztönzi az öngyógyító erőket. Nincs ellenjavallat, nincs mellékhatás. Az egészség nemcsak fizikai, hanem érzelmi, mentális és lelki egyensúlyunkkal is összefüggésben áll.

A faggyú rendellenességek kezelésében is jó hatásokat lehet elérni a terápia alkalmazásával, így a gyorsan zsírosodó hajra is megoldást jelent! A bőr védekező képességét is erősíti, efelett pedig bőrfiatalító hatásai is vannak.

A kozmetikában a BIOPTRON lámpát elsősorban bőrzavarok, ráncok és egyéb kozmetikai zavarok esetében alkalmazzák. A polarizált fénnyel történő kezelés új keletű elváltozásoknál jó eredményekhez vezet már rövid idő alatt is, míg krónikus állapotban hosszabb kezelésre van szükség.

Kezelés ára/ideje: 1.500 Ft/ 10 perc

Hidroabrázió

A hidroabráziós készülék nagy sebességű ultrahangos vízporlasztás fizikai jelenségére épül.

A kezelőfej nedves bőrfelületre érkezve ultrahang hullámok segítségével szétporlasztja a vizet, melynek köszönhetően a vízcseppek képesek leválasztani az elhalt hámsejteket a bőr felszínéről. Bár a hámlasztó hatása igen erőteljes, mégis kíméletes a bőrrel, és a pórusokat hatékonyan tisztítja.

Kezelés ára/ideje: 1.500 Ft/ 15 perc

Thermoforézis - hideg-meleg "arcvasaló"

hőmérséklet változással járó hideg-meleg terápia az indirekt elektrokozmetikai módszerek közé tartozik, így közvetlen elektromos inger nem éri a bőrt. Így azon vendégeknél is alkalmazható, akiknek valamely egészségügyi probléma miatt a direkt áramhatásokkal együtt járó kezeléseket nélkülözniük kell.

Meleg kezelés hatása a bőrre:

 • a bőrfunkciók élénkítésére
 • lokális vérkeringés javítására
 • vérbőség fokozására
 • hatóanyag bevitelre (zsírban és vízben oldódó hatóanyagok)
 • ráncok kezelésére
 • öregedési folyamatok késleltetésére
 • kozmetikai kezeléseket lezáró nyugtató masszázs

Hideg kezelés hatása a bőrre:

 • ödéma csökkentés pl. szem alatti táskák
 • bőrnyugtatás irritációra vagy kivörösödésre hajlamos bőröknél
 • hajszálerek összehúzása rozácea esetén
 • érfalerősítés, hideg-meleg hatások változtatásával

Kezelés ára/ideje: 2000 Ft/15 perc